Ποιοι Είμαστε – kathigitis.gr

Ποιοι Είμαστε - kathigitis.gr

Ποιοι Είμαστε – kathigitis.gr

Ο kathigitis.gr είναι ένας Εκπαιδευτικός Οργανισμός που εδρεύει στην Αττική (Αστέρων 13 Γαλάτσι) και δραστηριοποιείται πανελλαδικά. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2017 από μια ομάδα καθηγητών, έχοντας ως στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στα ιδιαίτερα μαθήματα και να καλύψει την ανάγκη σας για την καλύτερη επιλογή εκπαιδευτικών σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Ο kathigitis.gr διαθέτει μία μεγάλη βάση δεδομένων με καταχωρημένα προφίλ πτυχιούχων εκπαιδευτικών (δασκάλων – καθηγητών) όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων. Ο ενδιαφερόμενος μαθητής μπορεί να αναζητήσει και να βρει το ιδανικό γι’ αυτόν προφίλ καθηγητή βάση τις προσωπικές του ανάγκες. Σε όποια κατηγορία εκπαίδευσης τον ενδιαφέρει,θα βρεί καθηγητή εύκολα ,γρήγορα, αποτελεσματικά και δίπλα στο σπίτι του.

Αφού αναζητήσετε και συγκρίνετε τα προφίλ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και τα προφίλ που ξεχωρίσατε ώστε εμείς να λάβουμε το email σας και άμεσα να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Ποιοι Είμαστε – kathigitis.gr

Η δημιουργοί του kathigitis.gr είμαστε ο Βαγγέλης Γωγούσης (CEO του οργανισμού) και η Ειρήνη Τσεμπελή (Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου – και SocialMediaManager) και πλαισιωνόμαστε από μια ομάδα ταλαντούχων και ιδιαίτερα ικανών συνεργατών.

Ο Νίκος Μέμμος (Senior Web Developer) και ο Χάρης Παπαματθαίου (Junior Web Developer) είναι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ιστοσελίδας μας και φυσικά συντήρησης και εξέλιξης της πλατφόρμας που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καθηγητή που αναζητάτε με τον πιο γρήγορα και εύκολο τρόπο.

Ο Άρης Σκορδιάλος (Senior Adwords Manager – SEO & SEM Optimization) είναι υπεύθυνος να φροντίσει να μας βρείτε όπου κι όπως αν ψάξετε στο Internet και να καταλάβετε ότι είμαστε η καλύτερη δυνατή λύση που μπορείτε να βρείτε για τα ιδιαίτερα μαθήματά σας.

Η Ρούλα Ταστάνη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας) και η Μαρία Μπάρλα (Υπεύθυνη Τραπεζικών συναλλαγών) υποστηρίζουν οργανωτικά όλη τη προσπάθεια. Φροντίζουν έτσι ώστε τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η τελειομανία που χαρακτηρίζει και τα δύο κορίτσια!

Ποιοι Είμαστε - kathigitis.gr

Ποιοι Είμαστε – kathigitis.gr

Όραμα όλων μας είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που αλλάζει τα δεδομένα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα.

Στόχος μας είναι να μπορέσουνε όλοι όσοι επιθυμούν να βρουν και να επωφεληθούν τα πλεονεκτήματα των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και από καταξιωμένους πτυχιούχους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Η έμπνευση μας, η γνώση και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τη λειτουργία του φροντιστηρίου Επικοινωνία (από το 1997) και τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ekmathisi (από το 2008). Είναι ένας καινούριος οργανισμός που θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των φροντιστηριακών μαθημάτων και των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

 

 

Με πολλή αγάπη για την δουλειά μας και επαγγελματισμό, θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα στο χώρο των μαθητών. Οι τιμές είναι προσιτές, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε Μας :  Facebook Twitter Instagram Youtube