Πληρωμή με Πιστωτική μέσω Paypal

Για την αποπληρωμή των μαθημάτων σας, παρέχουμε την δυνατότητα καταβολής των χρημάτων με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του πιστοποιημένου ηλεκτρονικού φορέα Paypal.

Παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε επιτυχώς την πληρωμή σας στη φόρμα που θα βρείτε δεξιά:

  1. Στο πρώτο πεδίο συμπληρώνετε το ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε. Πρέπει πρώτα να συνεννοηθείτε με την υπεύθυνη ενημερώσεων Ειρήνη Τσεμπελή (210.300.77.27).
  2. Πατάτε το κουμπί “Πληρωμή” ώστε να μεταβείτε στην σελίδα ασφαλής σύνδεσης της πλατφόρμας του Paypal.
  3. Πάνω δεξιά αναφέρεται το email: kathigitis.info@gmail.com
  4. Στην αριστερή στήλη αναφέρεται ως περιγραφή (description) το εξής: “kathigitis.gr – Ιδιαιτέρα Μαθημάτα. Διαπιστώνετε ότι κάνετε κατάθεση στον σωστό λογαριασμό paypal διασταυρώνοντας ότι είναι σωστά και ακριβή τα εξής σημεία:
    1. Συνδέεστε με τον λογαριασμό που διαθέτετε στο paypal.
    2. Στο payment method πληρώνετε είτε με το paypal balance που έχετε είτε με την πιστωτική κάρτα που έχετε συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. (να τονίσουμε ότι αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και όχι με το paypal balance, τότε χρεώνεστε ένα μικρό ποσό λόγο πιστωτικής το οποίο είναι 3.4% του ποσού που θα πληρώσετε + €0.35 EUR, αναλυτικές πληροφορίες για το paypal fee θα βρείτε εδώ)
  5. Πατάτε continue για να επικυρώσετε την πληρωμή σας.

Πληρωμή μέσω Paypal