Σας υπνεθυμίζουμε πως οι παρακάτω ερωτήσεις αποτελούν μόνο Οδηγίες Για Τους Καθηγητές μας, και ενημερώνονται ταχτικά ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Οδηγίες Για Τους Καθηγητές

Οδηγίες Για Τους Καθηγητές

Ο kathigitis.gr είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που εδρεύει στην Αττική (Αστέρων 13 Γαλάτσι) και δραστηριοποιείται πανελλαδικά.

Ιδρύθηκε στις αρχές του 2017 από μια ομάδα καθηγητών, έχοντας ως στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στα ιδιαίτερα μαθήματα και να καλύψει την ανάγκη σας για την καλύτερη επιλογή εκπαιδευτικών σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Ο kathigitis.gr διαθέτει μία μεγάλη βάση δεδομένων με καταχωρημένα προφίλ πτυχιούχων εκπαιδευτικών (δασκάλων – καθηγητών) όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων.

Ο ενδιαφερόμενος μαθητής μπορεί να αναζητήσει και να βρει το ιδανικό γι’ αυτόν προφίλ καθηγητή με βάση τις προσωπικές του ανάγκες στην κατηγορία εκπαίδευσης που τον ενδιαφέρει. Εύκολα ,γρήγορα, αποτελεσματικά και δίπλα στο σπίτι του, ο κατάλληλος καθηγητής.

Ο kathigitis.gr δραστηριοποιείται πανελλαδικά, αλλά και στο εξωτερικό με διαδικτυακά μαθήματα.

Γιατί χωρίς κόστος αποκτάτε τη δική σας προσωπική προβολή (Προφίλ). Μπορείτε να περιγράψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα σας. Δηλαδή, όλα τα στοιχεία (π.χ. σπουδές, επαγγελματική εμπειρία, υπηρεσίες) που αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής καθηγητή για τους μαθητές και τους γονείς τους.

Η εγγραφή είναι μια εύκολη διαδικασία στο kathigitis.gr.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς από την δική σας πλευρά, είναι να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με τα πλήρη στοιχεία σας. Χρειαζόμαστε και μια φωτογραφία σας η οποία θα προβάλετε δίπλα στο ονοματεπώνυμο σας.

Στη συνέχεια εμείς κάνουμε για εσάς την καταχώρηση των στοιχείων σας και αμέσως ξεκινάει η προβολή σας στο kathigitis.gr.

Τόσο Απλά!

Δεν υπάρχει κόστος συνδρομής. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ο kathigitis.gr σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και δεν διανέμουμε τις πληροφορίες των χρηστών μας σε διαφημιστές και φορείς ανεπιθύμητου ταχυδρομείου (spam e-mail).

Μπορείτε να ενημερώσετε το προφίλ σας οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς κανένα κόστος, απλά κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

Η προσθήκη φωτογραφίας στο προφίλ σας είναι υποχρεωτική, καθώς και όλα τα στοιχεία σας, δηλαδή το ονοματεπώνυμο σας. Αυτό δείχνει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Γι’ αυτό η φωτογραφία σας θα πρέπει να είναι επαγγελματική. Δηλαδή να είναι καθαρή και να φαίνεται ευκρινώς μόνο το δικό σας πρόσωπο.

Στις μέρες μας το διαδίκτυο παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη και κυριαρχεί έναντι των άλλων μέσων.

Μέσω του kathigitis.gr έχετε τη δυνατότητα να προβάλλεται τις ικανότητες, τη δουλειά και το όνομά σας στις ενδιαφερόμενες ομάδες. Έτσι μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των μαθητών σας πιο αποτελεσματικά και χωρίς κόστος.

Επίσης με την εγγραφή σας στο kathigitis.gr, σας παρέχουμε Δωρεάν το υλικό και video των σεμιναρίων ¨ On line διδασκαλία¨, ¨ Μαθησιακές Δυσκολίες¨ και τέλος ¨Μετατροπή σημειώσεων σε  εκτυπώσιμο ebook¨.

Ο kathigitis.gr δεν καθορίζει την τελική τιμή του μαθήματος.

Αυτή συμφωνείται αποκλειστικά και μόνο μεταξύ καθηγητή και μαθητή

1. Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού στα παρακάτω στοιχεία τραπέζης:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ALPHA BANK: 226002002009408
Epikinonia World – ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ E. – ΓΩΓΟΥΣΗΣ Ε. OE
IBAN: GR9001402260226002002009408

 2 Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (μέσω Paypal)

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε τις ώρες των μαθημάτων σας με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσα από την ασφαλή και πιστοποιημένη online πλατφόρμα του Paypal. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για πληρωμή μέσω paypal και οδηγίες για το πώς να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

Πληρωμή Μέσω Paypal

Τα έξοδα τραπέζης και Paypal 5%, επιβαρύνουν τους καθηγητές.

Όχι. Μόνο καθηγητές με πτυχίο γίνονται δεκτοί. Δεν συνεργαζόμαστε με φοιτητές ή εμπειρικούς γνώστες.

Η προμήθεια του kathigiti.gr για κάθε νέο μαθητή που σου συστήνει είναι 30€ μόνο αν συμφωνήσεις με τον μαθητή και ξεκινήσεις μαθήματα μαζί του. Διαφορετικά δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Ναι. Συνεργαζόμαστε με φυσικά πρόσωπα (χωρίς έναρξη επαγγέλματος) και εκδίδουμε σε αυτά Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών για τις διαφημιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε.

Τα πρώτα 2 μαθήματα είναι εγγυημένα. Δηλαδή, αν σταματήσουν τα μαθήματα τότε, σου επιστρέφουμε ολόκληρη την προμήθεια.

Μετά την ολοκλήρωση του 2ου μαθήματος και εντός 7 ημερών.

Όχι. Μπορείς να απορρίψεις μάθημα το οποίο σου συστήνουμε αν δεν θέλεις να το αναλάβεις.

Σε ειδοποιούμε με email και τηλέφωνο. Αναλυτικές πληροφορίες για τον μαθητή σου δίνονται από τον εκπρόσωπο του οργανισμού μας.

Το παραπάνω κείμενο, είναι Οδηγίες Για Τους Καθηγητές του οργανισμού μας. Εάν επιθυμείτε να ρωτήσετε τίποτα άλλο, είμαστε στη διάθεσή σας.

Ακολουθήστε Μας :  Facebook Twitter Instagram Youtube