Όροι Χρήσης

Ιδιαίτερα Μαθήματα Kathigitis.gr – Οι Όροι Χρήσης Μας

Ο επισκέπτης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (kathigitis.gr) οφείλει να διαβάσει τους παρακάτω όρους ( Όροι Χρήσης ) και διατάξεις προσεκτικά, προτού χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα. Οι κατωτέρω Όροι Χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό, τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Σε κάθε περίπτωση το site του kathigitis.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών σε καθηγητές που ενδιαφέρονται να διδάξουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι καθηγητές που προβάλλονται στο site του kathigitis.gr, δεν έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας με αυτό. Συνεργαζόμαστε μόνο με καθηγητές οι οποίοι έχουν άδεια διδασκαλίας, και συνεπώς, έχουν νόμιμο δικαίωμα παράδοσης μαθημάτων.

Ο  kathigitis.gr ΔΕΝ λαμβάνει μέρος με κανένα τρόπο στις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ μαθητών και καθηγητών, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη οποιασδήποτε φύσεως. Γι’ αυτό το λόγο ο kathigitis.gr δεν εγγυάται πληρωμή διδάκτρων στους καθηγητές από τους μαθητές.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός kathigitis.gr δεν εγγυάται την πιστότητα των στοιχείων των βιογραφικών, των πτυχίων ή της φωτογραφίας των καθηγητών. Αυτό είναι προσωπική ευθύνη των καθηγητών οι οποίοι ελέγχονται και αξιολογούνται διαρκώς. 

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου

Το www.kathigitis.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, και πληρότητα.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε (ούτε καν από αμέλεια) για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη, από την χρήση του δικτυακού τόπου. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο της. Ο δικτυακός τόπος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διακοπής της λειτουργίας του μόνιμα ή προσωρινά, με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες του. Ο δικτυακός τόπος δε φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί η λειτουργία του ή γίνει δύσκολη ή αδύνατη η πρόσβαση σε αυτόν.

Απαιτήσεις του www.kathigitis.gr  από τον χρήστη

Με την αποδοχή των όρων χρήσης του www.kathigitis.gr ο κάθε χρήστης (ιδιώτης) συμφωνεί με τα παρακάτω:

  • Η καταχώρηση-διαφήμισή του δεν θα περιέχει σε καμία περίπτωση απειλητική, παράνομη, συκοφαντική, άσεμνη, ρατσιστική ή προσβλητική πληροφορία, καθώς επίσης πληροφορία που δίνει αφορμή για πολιτική παρέμβαση ή παραβιάζει κάθε εφαρμοσμένο νόμο.
  • Το περιεχόμενο της καταχώρησης-διαφήμισής του δεν θα παραβιάζει ή υπονομεύει τα δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου καθώς επίσης δεν θα παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα ή προσωπικά δεδομένα ή οποιοδήποτε άλλο νομικό δικαίωμα κτήσης χωρίς την απόκτηση άδειας από το δικαιούχο.
  • Δεν θα διαβιβάσει σε καμία περίπτωση υλικό κάθε είδους που εμπεριέχει ιό ή άλλο επιζήμιο στοιχείο.
  • Δεν θα τη χρησιμοποιεί για οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση πέραν των υπηρεσιών που προσφέρει σύμφωνα με το στόχο του www.kathigitis.gr

Η καταχώριση, διαφήμιση, προώθηση και δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη-καθηγητή δεν βαρύνεται με ετήσια συνδρομή προς το παρών. Είναι Δωρεάν!

 

Ακολουθήστε Μας :  Facebook Twitter Instagram Youtube